Skotersafari

Skoter_fjälläventyr_btt

SKOTERSAFARI
Hyr skoter själv eller följ med på skotersafari

Skotersafari
Vi kör guidade turer på snöskoter. Turerna leds av fjällvana ledare så att du kan känna att du kör tryggt och säkert på en lagom lång tur i den underbara naturen i Stötenområdet. Vid bra väder går Granfjällsturen upp på fjället med utsikt och på fina leder över fjället. Vid sämre väder åker vi nedanför fjället i skogen och över myrmarker. Under båda turerna gör vi stopp så att du får möjlighet att titta på utsikten och naturen, ta bilder eller ställa frågor. Vi ser också till att vänta in alla så att ingen hamnar för långt efter. Någon form av körkort krävs, svenskt eller utländskt.

Hyr din egen snöskoter
Vi har även snöskotrar för uthyrning om du hellre vill köra ut i naturen på egen hand. Detta är att föredra om ni har tänkt stanna och fika uppe på fjället eller om du vill åka lite fortare utan uppehåll. Karta finns att låna och innan ni åker blir ni instruerade om vart ni kan åka. Vi kan även ge tips på fina platser att åka till om ni hyr hel- eller halvdag. Hyra av skoter går att förboka alla dagar i veckan. För att få hyra snöskoter krävs förarbevis för terrängskoter, alernativt *Svenskt B-körkort utfärdat före 1 januari 2000 eller *Norskt körkort för bil utfärdade före 1 juli 2006

För bokning och mer information, ring 0280-108 88 eller besök www.fjallskoter.se

Stöten Snöskotersafari finns på Soltorget, Stöten. Granne med Jaktstugan och 3-stol liften. På Stötens Snöskotersafari använder vi nya moderna snöskotrar från SkiDoo.